referenties_bg

Restauratie Rijksmonument Zaandijk

De monumentale panden langs de Zaan worden gekenmerkt door de typisch Zaanse bouwstijl. De gebouwen zijn opgetrokken met veel hout, in veelal de groene kleur. Aan de overzijde van de Zaanse Schans zijn horeca en detailhandel gevestigd. Tympaan Vastgoedzorg heeft de restauratie op zich genomen van het Rijksmonument aan de Lagedijk 13. Het pand is met veel passie en gevoel voor detail teruggebracht in de oorspronkelijke staat, met onder meer een prachtige smuiger.

Houten huis met wolfdak in Zaandijk

Het Rijksmonument aan de Lagedijk 13 in Zaandijk is kort na het jaar 1700 gebouwd als woonhuis. Het betreft een houten huis met wolfdak. Boven de afgeknotte voorgevel een dakkapel met ingezwenkte vleugelstukken. De hoek is gewijzigd door de winkelpui. Rijksmonument nummer 40097.

De Groene Smaak in Zaans monument aan de Lagedijk

Voorheen was in het Rijksmonument in Zaandijk 40 jaar lang een slijterij gevestigd. Sinds de restauratie biedt het monumentaal pand onderdak aan een groentezaak, met een ruime en lichte winkel voor warme maaltijden. Bij De Groene Smaak kan men terecht voor verse groente en fruit, olijfolie, vers ijs, sapjes, soep en delicatessen van oosterse, Italiaans en Turkse origine. Meer informatie: www.degroenesmaak.nl.

geplaatst: 01 februari 2013
door: Martin Kuyt
tags:

Reacties(2)

97Una
24 maart 2017

I must say you have hi quality articles here. Your website should go viral. You need initial boost only. How to get it? Search for: Etorofer's strategies

86Markus
05 augustus 2017

I see you don't monetize your website, don't waste your traffic, you can earn extra bucks every month because you've got hi quality content. If you want to know what is the best adsense alternative, type in google: adsense alternative Mertiso's tips

Reageren