referenties_bg

Restauratie Rijksmonument Delft

In het gezellige centrum van Delft heeft Tympaan Vastgoedzorg de restauratie verzorgd van het Rijksmonument De Pelicaan. Het project is met veel gevoel voor de historie en het karakter van het grachtenpand uitgevoerd in 2010. Deuren, kozijnen, het glas in lood, lantaarns en het schilderwerk ademen de authentieke sfeer van de Rijksmonumenten in Delft uit.

Restaurant in grachtenpand De Pelicaan

In het Rijksmonument aan de Verwersdijk 47 heeft zich na de restauratie een restaurant gevestigd. Cafe Diner De Pelicaan biedt bezoekers een op de Italiaanse keuken geïnspireerde kaart voor diner, borrel, catering en recepties. Zomers kan men ook voor het grachtenpand buiten zitten en niet alleen de gerechten maar ook de sfeer in Delft proeven. Meer informatie: www.depelicaan.nl.

Historisch hoekpand Delft

Rijksmonument De Pelicaan is een historisch hoekpand aan de Verwersdijk, hoek Vissteeg met parterre en twee verdiepingen onder hoog schilddak. Lijstgevel met gesneden Lodewijk XIV consoles in de kroonlijst. Gebouwd als werk-woonhuis in het tweede kwart van de 18e eeuw. Rijksmonument nummer 12175.

geplaatst: 01 februari 2013
door: Martin Kuyt
tags:
Foto's na de renovatie

Reageren